www.Sherpaland.com

Home

Wie zijn wij?

Trektochten 2015

Prive-trektochten

Nepal & Trekkingsgebieden

Fotoboek

Nieuw(tjes)

(Berg)schoenen-project

Links

Contact

Verlengingen/Trips

 

Naast de trektochten bieden we ook verlengingen aan en kunnen we je advies geven voor leuke trips en dagtochten.

The Valley Guesthouse

Sinds 2008 hebben we ons eigen Guesthouse is de Boeddhistische wijk Boudha in Kathmandu. Mocht je langer in Kathmandu willen blijven dan ben je meer dan welkom in         "The Valley Guesthouse" !

"Valley Trek"

Nammo Buddha/Nagarkot/Bhaktapur

Als "voorafje" of misschien als "toetje" van je verblijf in Nepal is de "Valley Trek" een hele leuke manier om wat meer van de Kathmandu Vallei te zien. In een dag of 4 ( maar korter/langer is ook mogelijk) wandel je oa naar Nammo Buddha waar je een nacht in het Monastery verblijft, Dulikhel, Nagarkot met geweldige uitzichten op de Himalaya en de middeleeuwse stad Bhaktapur. Mocht je even genoeg gewandeld hebben of niet zoveel tijd hebben dan kunnen we natuurlijk ook dagtochten voor je organiseren naar een van deze plekken in de Vallei.

            

Chitwan

Dit Nationale Park in het zuiden van Nepal is een geliefde plek om uit te puffen na een trekking en Nepal eens van een heel andere kant te bekijken. Er zijn arrangementen vanaf 2 dagen waarbij je meegnomen wordt te voet, in een kano, jeep of per olifant de jungle van Nepal in. Je bezoekt oa ook het breedingscenter van de olifanten, kan met de olifanten een fikse wasbeurt in de rivier ondergaan, 's morgens vroeg op zoek naar vogels maar er zijn ook culturele dansen en lekker eten.

Mountainflight

Als je nog niet genoeg van de bergen hebt zijn er vanuit Kathmandu "Mountainflights" die heel spectaculair over Mount Everest vliegen. Je waant je letterlijk even in hogere sferen.

               

Pokhara

Na een trekking (in het Annapurna gebied) is een aantal dagen in Pokhara aan het Fewa meer heerlijk om uit te rusten en na te genieten. Vanuit Pokhara vanaf een terras kun je nog eens op je gemak de Himalaya bekijken maar er zijn ook leuke uitstapjes naar Sarangkot of de Peace Pagode. Verder kan je  paragliden, voor een rustig tochtje op het meer kiezen of bv een yogacursus of meditatie volgen. Wij regelen graag je vervoer (bus, auto of vluchtje) naar of van Pokahar en kunnen je adviseren op het gebied van Guesthouses.

Andere trips

Andere leuke trips voor een dag of langer zijn bv naar Pharping, Bandipur, Lumbini of een van de nationale parken.

Boeddhistische Cursussen

Er zijn het hele jaar introductiecursussen mogelijk in ons (The Valley) Guesthouse in de Boeddhistische wijk Boudha bij de Boudhanath Stupa in Kathmandu. Mail ons voor meer informatie

            

Auto huur en bus/vliegtickets

Mocht je een auto of bus willen huren of heb je een bus of vliegticket nodig voor een binnenlandse vlucht laat ons dat dan weten, we regelen het graag voor je!