www.Sherpaland.com

Home

Wie zijn wij ?

Trektochten 2017

Prive-trektochten

Nepal & Trekkingsgebieden

Fotoboek

Nieuw(tjes)

(Berg)schoenen-project

Links

Contact

Ghorepani Trekking ●

 

Deze 8 daagse trekking geeft in een korte tijd een heel goed beeld van de Nepaleese Himalaya. Prachtige vergezichten vanaf oa Poon Hill en kennismaken met het leven en mensen in de bergen.

 

Als je niet zo heel veel tijd hebt of als een week lang genoeg voor je is geeft deze trekking je een goed beeld van de Himalaya. Deze trek heeft 6 wandeldagen van tussen de 2 en 6 uur.

We starten in Kathmandu en gaan met de bus naar Pokhara en vandaar nog een klein stukje verder naar Nayapul, de start van de trekking. We lopen een half uurtje naar Bhiretanti waar we zullen overnachten. De volgende dag gaan we echt beginnen en lopen in 2 dagen naar Ghorepani waar het beroemde uitzichtpunt "Poon Hill" is. Hier klimmen we de volgende ochtend naar toe om de zon op te zien komen vanachter de hoge toppen van de Himalaya. We laten "Poon Hill" achter ons en lopen via dorpjes en mooie vergezichten naar Tadepani, Landruk en Dhampus om uiteindelijk te eindigen in Phedi waar we de bus terug nemen naar Pokhara. We overnachten in Pokhara aan het Fewameer en gaan de volgende dag met de bus weer terug naar Kathmandu.

 

Totaalprijs 620,- p.p.

Inclusief; Bus van en naar het begin en eindpunt,  overnachtingen in Teahouses, ontbijt, lunch, diner, gidsen en dragers (je mag 12 kg afgeven aan een drager), permits en toegang voor nationale parken en een overnachting in Pokhara op basis van Bed & Breakfast.

Exclusief;Internationale vlucht naar en van Kathmandu,visa voor Nepal, hotel overnachtingen in Kathmandu, extra snacks, drankjes en warme douche tijdens de trekking.

Meer informatie & inschrijving

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eenvoudige trektochten met wandeldagen van ongeveer 4 a 5 uur per dag. Niet hoger dan 4500m.

●● trektochten met wandeldagen van ongeveer 6 uur per dag. Soms over een pass van 5000m

●●● stevige trektochten met wandeldagen van ongeveer 7 a 8 uur per dag. Een gedeelte van de tocht boven de 4500-5000 m.

Deelname;Teahousetrek - minimaal 2, Tenttrek - minimaal 4 personen maximaal 12 personen

Verplicht; een goede (bergsport) reisverzekering

Houd er rekening mee dat de gids soms genoodzaakt is de trektocht door omstandigheden (sneeuw of andere  weersomstandigheden etc) onderweg aan te passen

Teahouse Trek

Tent Trek

 

 

 

 

Paklijst voor een trekking

Overnachting Kathmandu

Verlengingen, Chitwan, Mountainflights, Auto huur en andere Trips